Welkom en afscheid bij P21

Een maand geleden had P21 een prachtige uitslag bij de verkiezingen en kwamen er 8 leden namens onze partij in de raad, waarvan de helft nieuwe. Ook nam de partij afscheid. In het bestuur stopt Alie Veenendaal maar gaat gelukkig zij door als fractie-assistent. Ook ondergetekende – voorzitter Alex Kaat – stopt zoals eerder aangegeven na 4 jaar.

Ook gestopt zijn Thea Schippers en Hennie Mourits als raadslid en Lambert Martens als fractie-assistent. Thea en Hennie blikken desgevraagd terug. Beiden kijken terug op een mooie periode.

Thea Schippers: “Het samenwerken met inwoners, en het gezamenlijk met fractieleden en wethouder en de andere medewerkers in het gemeentehuis acties voor Bunnik en de regio verder brengen en verbeteren.Het was leuk en fijn om te doen en ik ben de inwoners van Bunnik hier dankbaar voor.

Hennie Mourits: “Fijn vond ik het als inwoners of vertegenwoordigers van een groep inwoners hun dankbaarheid toonden voor mijn inzet en blij waren met de uitkomst van een besluit.

Hennie Mourits kan ook enkele taaiere kanten opnoemen van het raadslidmaatschap:

“De ambtelijke wereld is bijzonder en onmisbaar, maar soms moet je als raad een lange adem hebben. 8 jaar geleden heb ik al portefeuilles langs zien komen, die nu (8 jaar later) pas net of nog steeds niet afgesloten zijn. Dankzij de voortvarende wethouders die we momenteel hebben zie ik hierin de laatste tijd wel vooruitgang; waarvoor hulde!  Er waren momenten van teleurstelling wanneer een onderwerp waar ik volledig achterstond werd weggestemd. Ik denk aan mijn verzoek aan het College om vuurwerkzones in te stellen. Ook mijn stokpaardje een buurthuis in de kern Bunnik te faciliteren vond jarenlang weinig gehoor. Ik hoop dat de nieuwe fractie dit gaat oppakken.”

Namens het bestuur danken we hen allen voor hun fantastische inzet.
Op de ALV die gehouden wordt na het afronden van de coalitieonderhandelingen zullen we als partij Hennie, Thea en Lambert nog bedanken en uitzwaaien.

 

Alex Kaat

Nog geen reacties

P21 waardeert het als u een reactie geeft. Wel verwachten wij dat u zich aan algemeen geldende fatsoensnormen houdt.

Reageren?

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.