Doe mee

Draag je P21 een warm hart toe?
Je kunt ons op verschillende manieren ondersteunen.


Help mee

Veel leden zijn als vrijwilliger actief binnen P21. In het bestuur, de kandidaten-, programma- of campagnecommissie of gewoon op straat. Ook actief worden voor groene en sociale politiek in Bunnik of meer weten? Neem dan contact op met het bestuur. Wij bellen of mailen met je graag!


Aanmelden nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief van P21 ontvangen, met nieuws over onze partij en actuele onderwerpen in de Bunnikse politiek? Meld je hier aan. In elke nieuwsbrief staat een link om eenvoudig weer af te kunnen melden. De inhoud van de nieuwsbrieven is ook terug te vinden als nieuws op deze website.

Ik meld me aan voor:

Door aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met het doorsturen van je gegevens naar Mailchimp. Lees hier meer over Mailchimps privacybeleid.

Je krijgt een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Check ook de folder voor ‘ongewenste mail’ / ‘spam’.


Maak een donatie

Natuurlijk zijn donaties altijd welkom! Wij gebruiken donaties voor onze activiteiten en verkiezingscampagne. Omdat P21 als lokale samenwerkingspartij haar eigen campagnemateriaal moet ontwikkelen en produceren, hebben we hogere kosten dan een afdeling van een landelijke partij. Steun is essentieel voor een wervende campagne en een goed verkiezingsresultaat. Giften zijn aftrekbaar van de belasting: P21 heeft ANBI-status. Donaties kan je overmaken op bankrekening NL59TRIO0198444001 t.n.v Perspectief 21 in Bunnik.


Word lid

Lid worden? Graag en welkom! Dan steun je onze partij en maak je het mogelijk dat we onze activiteiten organiseren. En mag je meebeslissen wie op kandidatenlijst komen en wat ons programma is.

Leden van de PvdA en GroenLinks kunnen gratis lid worden van P21 maar moeten zich wel bij P21 aanmelden. Je kunt natuurlijk ook direct lid worden van P21. Het richtbedrag voor de contributie voor ongebonden leden is € 40,- per jaar. Dit bedrag mag naar eigen inzicht verhoogd of verlaagd worden op basis van je draagkracht. De minimale contributie bedraagt echter €25 per jaar. Je betaalt dit bedrag rechtstreeks aan P21.

Om lid te worden stuur een mailtje naar het bestuur met de volgende informatie: naam, e-mailadres, thuisadres, telefoonnummer en of je wel of niet al lid bent van PvdA of GroenLinks.

Vergeet je niet om je ook aan te melden voor onze nieuwsbrief? (Zie hierboven).

Voor meer informatie over het lidmaatschap neem contact op met het bestuur.


Volg en deel onze social media berichten