Nieuwe fractie-assistent voor P21: Michel Nijlant

Eerst alleen met de fiets of hardlopend, toen als huizenzoeker en huizenkoper, nu als hockeyvader en schoolpleinouder heb ik Bunnik beetje bij beetje leren kennen. Dat smaakte naar meer. Voeg daarbij mijn grote politieke interesse en je krijgt een cocktail, waarbij je ja zegt op de vraag of je als fractie-assistent van P21 een bijdrage wilt leveren aan het wel en wee in onze mooie gemeente. Dus werd ik, Michel Nijlant, 43 jaar oud, op 12 oktober geïnstalleerd als fractie-assistent.

De rol van fractie-assistent is een formele rol binnen de gemeente Bunnik. Net als de raadsleden ontvang je de stukken voor de vergaderingen zoals de informatieavond, de politieke avond en de raadsvergadering. Bij de informatieavond en de politieke avond mag ik als fractie-assistent spreken namens de P21-fractie. In eerste instantie zal ik mij echter vooral concentreren op het ondersteunen van de fractie door tijdens de wekelijkse fractievergaderingen mee te denken en praten over de actuele thema’s in de Raad. Maar natuurlijk blijf ik fietsen en hardlopen, blijf ik staan langs het hockeyveld en op het schoolplein.. Want vergaderen in een zaaltje is best leuk, het echte Bunnik vind je buiten.

Michel Nijlant, fractie-assistent P21

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.