Op zoek naar leden die zich willen inzetten voor P21

Met trots kijken we terug op de inzet van veel P21-leden bij de landelijke en provinciale verkiezingen en de goede uitkomsten op lokaal niveau voor groene en sociale politiek. Jullie betrokkenheid en toewijding hebben hier in onze gemeente het verschil gemaakt. Maar ons werk blijft nodig, zowel voor verkiezingscampagnes als voor het lokale bestuur. In onze gemeente zijn er belangrijke kwesties die onze aandacht vragen, zoals woningbouw, het vele verkeer dat over ons grondgebied raast en de slechte lucht- en geluidskwaliteit. Het is belangrijk dat we actief blijven en ons blijven inzetten voor deze en andere vraagstukken. Bovendien staan de verkiezingen voor het Europees Parlement alweer voor de deur in juni 2024.

Om ons voor te bereiden en ons werk voort te zetten, zijn we op zoek naar leden die zich willen inzetten voor P21. Of je nu interesse hebt om deel te nemen aan een werkgroep die specifieke thema’s uitwerkt voor de langetermijnvisie van de partij, of als je liever als meelezer voor de fractie wilt bijdragen op een specifiek gebied, jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde. Wij horen ook graag van je als je wilt helpen tijdens een campagne, in het bestuur of ons wilt ondersteunen met bijvoorbeeld administratie of de sociale media. Jouw deelname is zeer welkom!

Kom samen met ons idee├źn uit wisselen en plannen maken voor een krachtige en effectieve voortzetting van onze inzet voor P21:
o Datum/tijd: 18 januari 2024, 20:00
o Locatie: De Deel, Kampweg 2, Bunnik

We kijken ernaar uit om samen verder te werken voor alle inwoners van de gemeente Bunnik.

Laat het via het formulier hieronder weten als je opmerkingen of vragen hebt.
Ook zonder aanmelding zijn leden van harte welkom aan te sluiten op de 18e.

    Ik ben lid van P21 en meld me aan voor de ledenbijeenkomst op 18 januari.

    Ik ben 18 januari niet aanwezig.

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

    Plaats een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.