Laat uw mening horen over de nieuwe dienstregeling in de provincie Utrecht

Tot 1 juli a.s. ligt het conceptvervoerplan van de provincie-Utrecht ter consultatie. Daarin staat de nieuwe dienstregeling voor de buslijnen en de nieuwe tramverbinding naar het USP. Iedereen kan zijn mening daarover geven via https://www.u-ov.info/reizen/vervoerplan.

Uw mening telt

Het vervoerplan van U-OV wordt altijd ter consultatie voorgelegd aan gemeenten, reizigersorganisaties en de reizigers zelf. Hierna worden er eventueel nog zaken aangepast, en wordt het vervoerplan vastgesteld.

P21 stelt vragen aan het Bunnikse college

P21 stelde tijdens de raadsvergadering van 6 juni jl. vragen aan de wethouder over dit nieuwe vervoerplan. Het plan heeft namelijk gevolgen voor de openbaarvervoerbindingen voor onze inwoners. Zo komt bijvoorbeeld de bushalte bij het station aan de Baan van Fectio te vervallen.

Wij zijn benieuwd of het college van B&W een effect verwacht van het vervallen van deze bushalte van de sneldienst, en of het invloed heeft op onze eigen plannen voor het verbeteren van het OV-knooppunt bij Station Bunnik?

En we vroegen of het college gebruik gaat maken van de gelegenheid tot consultatie om te bevorderen dat de openbaarvervoer verbindingen van en naar Bunnik optimaal worden?

Het college vindt het vervallen van buslijn 242 ook een onwenselijke ontwikkeling en heeft daarom vorige week een brief aar de provincie gestuurd waarin gevraagd wordt om de bestaande vervoersituatie voor Bunnik te handhaven.

We zijn benieuwd naar de uitkomst!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.