Interesse om Raadslid te worden?

In 2018 zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad. Het voelt nog heel ver weg, maar het bestuur van Perspectief 21 spreekt je er graag eens over. Komend jaar gaan we immers al de kandidatenlijst opstellen.

Heb jij interesse in de keuzes die in jou gemeente gemaakt worden over bijvoorbeeld de zorg, het beschermen van het groene gebied of over de opvang van vluchtelingen? Lijkt het je leuk om mee te denken en beslissen? En woon je ook nog in de gemeente Bunnik? Misschien in Raadslid worden iets worden voor je!

Raadslid zijn kost je ongeveer één tot twee dagdelen per week buiten de vakanties. Er staat een bezoldiging en hele mooie ervaring tegenover. Perspectief 21 is een lokale politieke partij die is opgericht als samenwerkingspartij van PvdA en GroenLinks, maar daarnaast ook onafhankelijke leden plaats biedt. Het is een bevlogen maar ook leuke partij om je voor in te zetten. P21 is nu de grootste partij in de Raad en levert één van de twee wethouders. Ook niet-leden die affiniteit hebben met het groene en sociale gedachtegoed van Perspectief 21 zijn van harte uitgenodigd om deze stap te overwegen. Perspectief 21 is de Bunnikse partij van PvdA, GroenLinks en onafhankelijke leden.

Heb je interesse? Mail of bel dan met onze voorzitter Els Otterman (06 5492 0059)

Nog geen reacties

P21 waardeert het als u een reactie geeft. Wel verwachten wij dat u zich aan algemeen geldende fatsoensnormen houdt.

Reageren?

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.