Onze nieuwe raadslid stelt zichzelf voor

Tijdens politieke campagnes is onze nieuwe raadslid, Casper de Kok, actieve campagnevoerder. Wellicht ben je hem tijdens campagnes op straat tegengekomen. Met het uitdelen van zelfgebakken veganistische taart verleidt hij voorbijgangers met hem in gesprek te gaan over groene, sociale politiek. En het werkt! Wij zijn blij dat hij zijn interesse in de (lokale) politiek ook wil inzetten als raadslid in de gemeenteraad. Casper stelt zichzelf kort voor:

“Ik ben Casper de Kok en vanaf 21 september 2023 zal ik jullie nieuwe raadslid zijn. Ik ben nu twee jaar actief bij P21 waarvan ik anderhalf jaar als fractie assistent heb meegeholpen. Als fractie assistent heb ik me bezig gehouden met een aantal onderwerpen waaronder besluitvorming over een toekomstige rotonde bij de kruising van Zijldreef/Provinciale weg in Bunnik en woningbouw aan de Krommerijnstraat in Bunnik. Als raadslid ga ik twee portefeuilles oppakken: mobiliteit en openbare ruimte. Dus mocht je vragen of opmerkingen hebben, mail dan vooral naar: c.dekok@bunnik.nl

Fractie P21

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.