Perspectief 25: P21 vijfentwintig jaar in de Bunnikse Gemeenteraad

Wij zijn eigenlijk nooit zo van het vieren. Dat komt omdat we, nou ja, onze taken nogal serieus opvatten, we voelen ons verantwoordelijk, de kiezer heeft ons een mandaat gegeven… Jajaja, dat zal allemaal wel, maar soms moet je even vrolijk stilstaan bij een mooie mijlpaal. Dat deden we op 2 september, met een feest bij Scouting Odijk.

Er waren P21’rs van het eerste uur, founding fathers en mothers van ons Verenigd Links, waaronder Dick Kaas en Cor en John Jorna, oud-wethouders, waarvan er een, Yvon Hoogendijk, de geweldige catering verzorgde, er waren fractieleden van nu en veel “gewone” leden. Voorzitter Harrie Eijkelhof voerde het woord namens het bestuur, Dick Kaas schetste de totstandkoming van de partij, Vincent Bijlo, voormalig fractieassistent en bestuurslid, hield een conference en het duo Heijmerink en Reijmerink, bestaande uit oud-wethouder en pianist Paul Heijmerink en lid en zangeres Mariska Reijmerink trad op.

“Laten we dit vaker doen,” zeiden we tijdens het weer naar binnen dragen van de biertafels. Dat is goed voor ons wij-gevoel en zeer inspirerend.

Vincent Bijlo, P21-feestcommissie

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.