Jouw stem telt!

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan! Nog maar 3 dagen dan kan je gaan stemmen. Op stemwijzerbunnik.nl zijn een aantal links verzameld met informatie over de verkiezingen, waaronder een link naar de onafhankelijke stemhulp ‘mijnstem’.

In de komende raadsperiode moeten belangrijke, soms ingrijpende, beslissingen worden gemaakt door de raad.

Willen wij meer woningen bouwen? Ja. Er is een schrijnend te kort aan betaalbare woningen in de regio. Wij blijven ons daarom hard maken voor meer woningen in de goedkopere segmenten. Tenminste 30% sociale huur in alle nieuwbouw is  en blijft ons uitgangspunt.

Vinden wij natuur en groen belangrijk? Ja. In onze verkiezingsprogramma besteden wij veel aandacht aan natuur en groen, waaronder plannen voor het versterken van de natuurwaarden langs de Kromme Rijn en het planten van meer bomen.

Willen wij meer duurzame energie lokaal gaan opwekken? Ja. Vanuit P21 zien we de energietransitie als een dringende noodzaak waaraan wij ook in Bunnik flink moeten bijdragen, uiteraard in goed overleg met omwonenden en rekening houdend met alle geldende normen.

Over deze punten en andere zaken hebben wij concrete doelen opgenomen in onze verkiezingsprogramma: geen loze woorden, maar concrete doelen waaraan wij met onze sterk gemotiveerde team van P21 de komende raadsperiode willen werken.
Twijfel je nog over onze standpunten? Neem gerust contact op via het contactformulier zodat we verdere toelichting kunnen geven.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.