Wethouder

Perspectief 21 is coalitie-partij in Bunnik. In de periode 2014 – 2018 zitten er twee wethouders in het college van B&W:  Erika Spil van Perspectief 21 en Jorrit Eijbersen van De Liberalen.  Het college bestaat verder uit Burgemeester Hans-Martijn Ostendorp, lid van het CDA.
Het college is gebonden aan het coalitie akkoord.

Over Erika Spil:
Erika Spil is begin januari 2017 als wethouder geïnstalleerd; na het vertrek van de vorige wethouder: Rob Zakee. Erika beheert onder andere de portefeuilles financiën, ruimtelijke ordening, duurzaamheid, mobiliteit en cultuur. Ze is een ervaren en bevlogen bestuurder. Ze is hiervoor 5,5 jaar wethouder geweest in De Ronde Venen en heeft daar goede resultaten bereikt. Zo heeft de gemeente onder haar leiding een Pluim van de ANBO gekregen voor de goede dienstverlening aan ouderen. Anderen kenmerken haar als sociaal, verbindend en integer.
Voordat ze wethouder werd heeft ze bij de Landelijke verenging van Wereldwinkels gewerkt en bij een aantal internationale Fairtrade organisaties. Ze heeft twee kinderen.

Zie voor alle portefeuilles van de leden van het college de site van de gemeente Bunnik.
U kunt telefonisch een afspraak maken met de wethouder door te bellen met de gemeente (030) 659 48 48.

 

 

Erika Spil

Functie(s):

Erika Spil is in januari 2017 Wethouder geworden voor Perspectief 21. Ze volgde Rob Zakee op.
Als portefeuille beheert Erika onder andere financiën, grondzaken, mobiliteit, duurzaamheid en milieu, volkshuisvesting, ruimtelijke ontwikkeling en cultuur.

Erika is een ervaren en bevlogen bestuurder. Ze is voor deze periode 5,5 jaar wethouder geweest in De Ronde Venen en heeft daar goede resultaten bereikt. Zo heeft de gemeente onder haar leiding een Pluim van de ANBO gekregen voor de goede dienstverlening aan ouderen. Anderen kenmerken haar als sociaal, verbindend en integer. Voordat ze wethouder werd heeft ze bij de Landelijke verenging van Wereldwinkels gewerkt en bij een aantal internationale Fairtrade organisaties. Ze heeft twee kinderen.