Terugblik algemene ledenvergadering P21

Op 19 november 2020 was er een algemene ledenvergadering van P21, waar een aantal grote onderwerpen op de agenda stonden zoals besluitvorming rond plan Hoenderik en de toekomstige ruimtelijke ontwikkeling van Odijk-West. Dankzij de discussie met  de leden heeft de raadsfractie een beter beeld gekregen van door leden gewenste prioriteiten ten aanzien van de toekomstige koers van P21. Met een aantal polls is gepeild wat de aanwezige leden vonden van actuele onderwerpen waar het bestuur en de raadsfractie P21 mee mee bezig is. Leden gaven ook een aantal suggesties  over communicatie richting leden via online media zoals Facebook of wellicht een politiek café waar actuele problemen worden besproken.

De Hoenderik heeft veel aandacht getrokken de laatste tijd, daarom is ook de besluitvorming over mogelijke woningbouw in dit gebied  besproken. Mogelijke onduidelijkheden over de besluitvorming en meningen binnen de fractie van de partij zijn beantwoord om ook dit onderwerp voor de leden van P21 duidelijker te maken.

In de nabije toekomst zullen er echter ook nog een aantal grote besluiten genomen moeten worden in de Bunnikse politiek. Zo werpt ook de nieuwbouwwijk Odijk-West nieuwe dilemma’s op. Hier wordt nagedacht over een mogelijke omlegging van de N229 en mogelijke ruimte voor het opwekken van duurzame energie. Ook is besproken hoeveel nieuwe woningen men precies wilt hebben in de gemeente.

In een laatste poll werden ook alvast meningen opgehaald over de onmisbare onderwerpen in ons nieuwe verkiezingsprogramma voor de periode 2022-2026.

Tenslotte is er nog een oproep gedaan aan de leden van P21 om deel te nemen (of kandidaten naar voren te schuiven) voor een aantal belangrijke taken:

  • Commissie voor opstellen verkiezingsprogramma (24-40 uur);
  • Commissie scouting en selectie kandidaten kieslijst
  • Bestuurslid P21 (taken: organiseren ledenbijeenkomsten, voorbereiding op gemeenteraadsverkiezingen; aansturen commissies, tijdbesteding ca. 4 u/mnd)

Belangstelling? Stuur dan een mailtje aan het bestuur: perspectief21@gmail.com

Bekijk hier nog de uitkomst van de polls

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.