Secretaris gezocht

Helaas heeft Annelies Vermeulen besloten te stoppen als secretaris van P21. Wij zijn ontzettend dankbaar voor haar inzet de afgelopen maanden, waaronder het mede-organiseren van de succesvolle fietstocht langs de gemeentegrenzen.
Het bestuur van P21 zoekt dus een nieuwe secretaris. Lijkt het jou leuk en interessant om bestuurslid te worden van de grootste politieke partij van Bunnik en daarmee jouw steentje bij te dragen aan een groene en sociale gemeente, neem dan contact op.
De functie van secretaris behelst onder andere het bijhouden van de ledenadministratie, onderhoud van de website en het verzenden van nieuwsbrieven. Daarnaast bespreek je met je vier andere bestuursgenoten het reilen en zeilen van P21.
De tijdsbesteding is wisselend, de ene week hoef je niks te doen. Terwijl er in een andere week een stuk op de website moet, een mailing op verzending wacht en er nog een vergadering is. Gemiddeld genomen gaat het om een paar uurtjes per week. Richting de verkiezingen, maar die zijn er pas weer in 2026, zal de intensiteit iets toenemen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.