Paul gaat, Jeroen komt

Op 30 maart nam Paul Heijmerink afscheid van de gemeenteraad. Jeroen Sterk zal na Paul’s vertrek tot de fractie toetreden. Paul heeft 11 jaar Raadslidmaatschap achter de rug en heeft besloten om ruim voor de verkiezingen het stokje over te dragen. Paul heeft aangegeven het na deze lange periode tijd te vinden om een mooie periode af te sluiten.

De fractie kiest dan een nieuwe fractievoorzitter uit haar midden. Het bestuur van Perspectief 21 is Paul enorm dankbaar voor al het vele werk dat Paul heeft verzet voor de fractie en de partij. Met het vertrek verdwijnt een zeer kundig en betrokken Raadslid.
Op 19 april neemt Paul afscheid bij de Ledenvergadering. Eenieder die wil is bij dit afscheid van harte uitgenodigd! Zie hier de agenda van de ledenvergadering (20.00 uur, Stayokay, Bunnik).

Afscheid paul Heijmerink

Installatie Jeroen Sterk

Jeroen is een goede bekende van Perspectief 21; hij was al eerder Raadslid. In het dagelijks leven is Jeroen advocaat. Hij is opgegroeid in Bunnik en in 2004 weer teruggekeerd. Inmiddels met een gezin, zodat ook zijn drie dochters hier mochten opgroeien.

Jeroen: “Als vrij snel na mijn terugkomst werd ik gegrepen door de positieve energie van P21.  Na een volledige raadsperiode van 2006 tot 2010, heb ik nu wederom ja gezegd tegen het verzoek om vanwege een vrijgevallen zetel de fractie het laatste jaar te versterken.Als ongebonden lid van P21 voel ik me sterk aangetrokken tot lokale thema’s. Samen kunnen we deze prachtige woonomgeving nog beter maken. Ook voor kwetsbare groepen. Ik wil daaraan graag een actieve bijdrage leveren. Het liefst met zo min mogelijk bureaucratie. Sociaal en groen zijn daarbij voor mij kernwaarden die goed bij Bunnik passen.”

 

 

Nog geen reacties

P21 waardeert het als u een reactie geeft. Wel verwachten wij dat u zich aan algemeen geldende fatsoensnormen houdt.

Reageren?

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.