Nieuwe fractievoorzitter voor P21

Met ingang van 11 februari 2019 is Ralph Hallo de nieuwe fractievoorzitter van de fractie van P21. Hij neemt het stokje over van Arie Viskil, die het fractievoorzitterschap niet goed meer kon combineren met zijn werkzaamheden als adviseur bij POSG.

Ralph Hallo (l), nieuwe fractievoorzitter, en Arie Viskil (r), scheidend fractievoorzitter

Arie Viskil hierover: “Het ontbrak mij steeds meer aan tijd om de functie van fractievoorzitter op een goede manier in te vullen. Dan moet je de beslissing nemen dat het beter is voor de fractie om een stap terug te doen. En in Ralph heb ik een uitstekende opvolger en ik heb er alle vertrouwen in dat hij deze functie op een goede manier zal gaan vervullen. Ik ben ook heel blij dat de gehele fractie mijn keuze respecteert en het vertrouwen in Ralph heeft uitgesproken. Ik blijf aan als raadslid en zal mij uiteraard blijven inzetten voor onze mooie gemeente Bunnik”.
Ralph Hallo: “Wij zijn als fractie Arie ontzettend dankbaar voor zijn jarenlang inzet en leiderschap. Ik ben vereerd om hem te mogen opvolgen en dankbaar voor het vertrouwen van de fractie. Ik hecht veel waarde aan een goede samenwerking met alle betrokkenen en zal de functie van fractievoorzitter naar beste vermogen gaan vervullen.”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.