Jeroen Sterk

Functie(s):

Jeroen was van 2006 tot 2010 en sinds mei 2017 deel van de fractie. Hij werkt als advocaat en zet zijn kennis en ervaring graag in voor zijn maatschappelijke betrokkenheid bij onze gemeente. Hij schakelt snel en heeft in de gemeente onder meer ervaring opgedaan op het terrein van ruimtelijke ordening en financiën. Jeroen is opgegroeid in Bunnik en woont er zijn hele leven, met korte onderbrekingen in de omgeving.

Portefeuille(s):

Juridische zaken, verkeer en vervoer

Meer over mezelf:

Jeroen is een goede bekende van Perspectief 21; hij was al eerder Raadslid. In het dagelijks leven is Jeroen advocaat. Hij is opgegroeid in Bunnik en in 2004 weer teruggekeerd. Inmiddels met een gezin, zodat ook zijn drie dochters hier mochten opgroeien.

Jeroen: “Als vrij snel na mijn terugkomst werd ik gegrepen door de positieve energie van P21.  Na een volledige raadsperiode van 2006 tot 2010, heb ik nu wederom ja gezegd tegen het verzoek om vanwege een vrijgevallen zetel de fractie het laatste jaar te versterken.Als ongebonden lid van P21 voel ik me sterk aangetrokken tot lokale thema’s. Samen kunnen we deze prachtige woonomgeving nog beter maken. Ook voor kwetsbare groepen. Ik wil daaraan graag een actieve bijdrage leveren. Het liefst met zo min mogelijk bureaucratie. Sociaal en groen zijn daarbij voor mij kernwaarden die goed bij Bunnik passen.”

Adres:

sterk.wassink@casema.nl