Word lid

Lid worden? Graag en welkom! Dan steun je onze partij en maak je het mogelijk dat we onze activiteiten organiseren. En mag je meebeslissen wie op kandidatenlijst komt en wat ons programma is.

Leden van de PvdA en GroenLinks kunnen gratis lid worden van P21 maar moeten zich wel bij P21 aanmelden. Je kunt natuurlijk ook direct lid worden van P21. Het richtbedrag voor de contributie voor ongebonden leden is € 40,- per jaar. Dit bedrag mag naar eigen inzicht verhoogd of verlaagd worden op basis van je draagkracht. De minimale contributie bedraagt echter €25 per jaar. Je betaalt dit bedrag rechtstreeks aan P21.

Om lid te worden, vul het contactformulier hieronder in. Voor meer informatie over het lidmaatschap neem contact op met het bestuur.

BELANGRIJK: Wij sturen ongeveer 4 keer per jaar een inhoudelijke nieuwsbrief over de lokale politiek naar onze leden en andere belangstellenden. Maar wij gebruiken de nieuwsbrief ook, bijvoorbeeld, voor het aankondigen van ledenbijeenkomsten. Wil je als lid op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, vergeet je niet aan te vinken dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen?

Leden kunnen ook meedoen met onze online (WhatsApp) community. Vink hieronder aan om mee te doen of neem contact op voor informatie.

    Ik meld me aan voor de nieuwsbrief van P21Ik wil geen nieuwsbrief van P21 ontvangen

    Ik meld me aan voor de online (WhatsApp) communityIk wil meer informatie over de online (WhatsApp) community ontvangen

    Ik ben al lid van GroenLinksIk ben al lid van PvdAIk ben geen lid van GroenLinks of PvdA

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.