Denk mee over de komende vier jaar

Donderdag 21 september houdt P21 een avond over de politieke keuze van de komende 4 jaar. Iedereen is van harte welkom om mee te denken en zo mee te bepalen wat de inzet wordt  van deze partij in de gemeenteraad.

Volgend jaar maart zijn er weer verkiezingen voor de gemeenteraad. P21, de lokale samenwerkingspartij in Bunnik van PvdA, GroenLinks en onafhankelijke leden is daarom bezig het nieuwe verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst van raadsleden op te stellen. P21 zit nu met 6 zetels (van de 15 totaal) in de raad en heeft één van de twee wethouders in het college.

Graag willen we van inwoners van Bunnik -(leden en niet-leden) horen wat zij belangrijk vinden om in de komende jaren aandacht aan te besteden. Mogen er nieuwbouwprojecten ontwikkeld worden? Hoe loopt de met de zorgverlening aan mensen? Moeten de winkelcentra autoluw worden?

Graag horen we welke punten u belangrijk vindt. Of misschien hebt u belangstelling voor het werk van de gemeenteraad. Dan is deze avond een mooie kans om kennis te maken.

De avond vindt plaats op donderdag 21 september, 20.00 uur, in de Deel, Kampweg 2, Bunnik. Iedereen met enige interesse in groene en sociale politiek is welkom. Voor vragen, ga naar het contactformulier.

 

Nog geen reacties

P21 waardeert het als u een reactie geeft. Wel verwachten wij dat u zich aan algemeen geldende fatsoensnormen houdt.

Reageren?

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.