Doe mee

Bunnik is een kleine gemeente en het is daarom goed mogelijk in korte tijd een actieve rol te spelen in de politieke arena. Bijvoorbeeld door lid te worden van een politieke partij. Ook lid worden van de grootste politieke partij van Bunnik? Veel leden zijn als vrijwilliger actief binnen Perspectief 21.  In het bestuur, de kandidaten-, programma of campagnecommissie of gewoon op straat. Ook actief worden voor groene en sociale politiek in Bunnik of meer weten? Neem dan contact op met het bestuur. We mailen of bellen graag met je!

De volgende commissies zijn (of worden komend jaar) actief voor Perspectief 21 richting de volgende verkiezingen:

Kandidatencommissie
De kandidatencommissie zoekt en selecteert kandidaat raadsleden en wethouders. De commissie zal vanaf april 2017 van start gaan om kandidaatsraadsleden voor de verkiezingen van maart 2018 te vinden en selecteren. De commissie stelt aan de Ledenvergadering een concept-kandidatenlijst voor. Vind je het leuk na te denken over wie er goed in de Raad zou passen voor Perspectief 21? Meld je aan!

Programmacommissie
De programmacommissie schrijft het nieuwe concept verkiezingsprogramma. De commissie zal vanaf april 2017 van start gaan om een verkiezingsprogramma voor de verkiezingen van maart 2018 op te stellen. De commissie stelt aan de Ledenvergadering een concept-programma voor. Vind je het leuk om (voor een bepaald onderwerp) mee te denken over de onderwerpen en keuzes voor de volgende periode? Meld je aan!

Campagnecommissie
De campagnecommissie bedenkt en organiseert de verkiezingscampagne. De commissie zal na de zomer van 2017 van start gaan om leuke activiteiten voor de verkiezingscampagne te bedenken? Meld je aan!

Deze commissie bestaan volledig uit vrijwilligers en komen doorgaans op een aantal avonden bijeen. Ervaring is mooi maar zeker geen must. We houden uiteraard rekening met je beperkte tijd die je hier in wilt en kan steken.