Interesse in de nieuwe raadsfractie?

Op 21 maart 2018 kiezen wij onze gemeenteraad. Wil jij onze inwoners vertegenwoordigen en ideeën voor een groen en sociaal Bunnik naar voren brengen? Wil je samen met een nieuw enthousiast team de politiek keuzes in onze gemeente controleren en waar nodig bijsturen?

Om het beste team naar voren te brengen met een mix van ervaring en nieuwe raadsleden komen we graag in contact met jou, met en zonder ervaring in de politiek. We zoeken mensen uit de gemeente die luisteren, maar die ook hun ideeën kunnen overbrengen en kunnen meedenken over het beleid. P21 streeft naar een goede afspiegeling van alle inwoners, dus ook al ben je jong (ten minste 18 jaar), of juist oud; geïnteresseerd in milieu of juist sociale vraagstukken, meld je aan! De tijdsbesteding bepaal je in onderling overleg en is ongeveer 8 uur verspreid over de week en altijd goed te combineren met bijvoorbeeld een baan overdag. Je overlegt met je collega-raadsleden en we verwachten dat je tijdens de raadsperiode goede contacten onderhoudt met de inwoners. Als raadslid ontvang je een onkostenvergoeding.
Heb jij belangstelling voor een plaats in de gemeenteraad of ken je een geschikte kandidaat, laat het dan weten via ons contact formulier (kies voor ‘mail aan bestuur’). Dit kan je tot 1 december 2017 doen.

Ook als je op een andere manier iets wilt betekenen of wellicht een volgende keer kandidaat-raadslid wilt zijn, neem contact op! Of kom eens kijken op onze Ledenvergadering op 15 november waar we ons verkiezingsprogramma gaan bespreken en vaststellen.  Ook als je op een andere manier iets wilt betekenen of wellicht een volgende keer kandidaat-raadslid wilt zijn, neem contact op!

Hartelijke groeten van de kandidatencommissie,

Vincent Bijlo

Arjen Hussem

Dick Kaas

Thea Schipper

Nog geen reacties

P21 waardeert het als u een reactie geeft. Wel verwachten wij dat u zich aan algemeen geldende fatsoensnormen houdt.

Reageren?

*